Gratis verzending vanaf 100,-

Welkom bij Shelfie, waar we streven naar het creëren van unieke en hoogwaardige wandplanken die niet alleen je interieur verfraaien, maar ook een verhaal vertellen. Ons bedrijf staat voor drie belangrijke pijlers: kwaliteit door vakmanschap, duurzaamheid en vernieuwing.

Waar we voor staan

Kwaliteit

Vernieuwing

Duurzaamheid

Kwaliteit

Wij geloven in de kracht van vakmanschap en streven naar kwaliteit in elk aspect van ons werk. Onze metalen plankdragers en houten wandplanken worden met zorg en precisie vervaardigd door ervaren ambachtslieden in het noorden van Portugal. Hun vaardigheid en toewijding zorgen ervoor dat elk stuk een waar kunstwerk is, met aandacht voor detail en vakmanschap. Onze wandplanken worden gemaakt van massief dennenhout en sommige modellen worden voorzien van een echte houten fineerlaag, zoals eik of walnoot. 

Duurzaamheid

We werken uitsluitend met gecertificeerde Europees hout (FSC) en streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Een belangrijk onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie is onze samenwerking met Trees for All. Voor elke boom die we gebruiken voor onze wandplanken, planten we twee bomen terug in samenwerking met Trees for All.

Vernieuwing

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om wandopberging te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze klanten. Daarbij moeten oplossingen het praktisch en esthetisch aantrekkelijk zijn. 

In Portugal gemaakt van Europees hout
Gratis verzending vanaf 100,-
In Portugal gemaakt van Europees hout
Gratis verzending vanaf 100,-
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.